Objavljeno: 20/09/2016
Aoj Liko voli li te itko…stihovi su koje nam izvodi jedan od globalno poznatih Ličana Rade Šerbedžija. Puno nam govori ta melankolična, tužna, riječima siromašna pjesma. Siromašna je i...
Objavljeno: 19/09/2016
GOSPIĆ- Lokalna akcijska grupa Lika i dalje nastavlja s oživljavanjem sustava „Lika Quality“ . U sklopu cijeloga projekta održani su sastanci s Radnom skupinom za džemove, rakije i sokove...
Objavljeno: 17/09/2016
GOSPIĆ- U tjednu uoči Jeseni u Lici, odnosno od 26.rujna pa do kraja ove manifestacije, 2.listopada, održati će se „Tjedan šljiva, gljiva i krumpira“. Moglo se to čuti na...
Objavljeno: 16/09/2016
Tradicijska izložba „Jesen u Lici“ pokrenuta od strane grupe entuzijasta, rasla je iz godine u godinu, ove godine dosegla je punoljetnost. Nekoliko je novosti na ovogodišnjoj izložbe koja bi...
Objavljeno: 13/09/2016
Iako se običnom kupcu koji u trgovini litru obične vode plati nekoliko kuna čini da se u tom poslu itekako može zaraditi, situacija je sasvim drugačija. Jedan od...
Objavljeno: 11/09/2016
Nastavljaju sa sastanci Radnih skupina u sustavu regionalne oznake kvalitete „Lika Quality“, a sve pod voditeljskom palicom LAG-a Lika. Posljednji u nizu sastanaka održale su dvije radne skupine, one...
Objavljeno: 10/09/2016
I više od 20 godina nakon završetka domovinskog rata miniranost prostora predstavlja veliki sigurnosni,ali i gospodarski projekt. Novim projektom razminiranja u našoj županiji očistiti će se značajne površine pod...
Objavljeno: 07/09/2016
Iza nas je osam mjeseci 2016.godine, kao i dva ljetna mjeseca turističke špice. Zanimalo nas je kakve su turističke brojke kada je u pitanju lička metropola. Pošto nas zbog...
Objavljeno: 05/09/2016
NOVALJA-Ceh ribara Obrtničke komore Ličko senjske županije održao je sjednicu u Zubovićima na otoku Pagu kako bi utvrdio smjernice iz svoje nadležnosti vezane uz skorašnji susret ribara Hrvatske obrtničke...
Objavljeno: 02/09/2016
GOSPIĆ- LAG LIKA organizirao je sastanak s Radnom skupinom za mesne proizvode u sustavu „Lika Quality“. Zadatak Radne skupine je uspostavljanje parametara koji karakteriziraju proizvode iz mesne skupine...